Hej och välkommna till fliken, Själsfränder! =)

Själsfränder är två individer som är förutbestämda att vara tillsammans för evigt. Vi har alla en själsfrände, någon som vi alltid har väntat på att träffa och som vi hoppas att till slut få dela resten av vårt liv tillsammans med. Någonstans finns det någon som väntar på dig.
Författaren Rita Rogers har skrivit en bok som heter just sjäsfränder... En mycket bra bok som gör att det är lättare att känna igen sin själsfrände. För mig var den väldigt lättläst och gav mig mycket. Rekomenderar denna bok enormt!! Speciellt för.... faktiskt alla!! Du kanske kan hjälpa någon att förstå att denna har mött sin själsfrände eller hjälpa någon att förstå vaför personen i sig känner så starkt för personen i fråga.
Även hjälpa människor som inte förstått sin konstiga dragning och sagt nej till sin själsfrände. .....För det är så, många som möter sin själsfrände säger nej då det blir för starkt. För att möta sin själsfrände är något som påverkar en enormt. Positivit & konstigt nog kan tyckas negativt. Just för att det sätter igång så mycket känslor i sitt möte med sin Sälsfrände.

Så här skriver författaren Rita Rogers i sin bok ”Själsfränder"

"En själsfrände är någon som du är andligt bunden till. Mellan er finns det band som aldrig kan brista. Ett band av kärlek och förståelse som överbryggar allt. Mellan dig och din själsfrände gäller en orubblig attraktionslag. Det är som om magnetism drog dig mot just den personen, ett kraftfält du aldrig kan fly ifrån. När ni rör vid varandra eller har sex så upplever du en dimension som du aldrig gjort förr.
Den attraktionen som du känner till din själsfrände överträffar allt du tidigare upplevt. Utseende, sexualitet, klass och bakgrund – allt detta förlorar sin betydelse eftersom attraktionen till din själsfrände är djupare och mer meningsfylld. Attraktionen mellan er båda är själarnas attraktion och den är omedelbar.
Ofta går allt väldigt fort när själsfränder möts. I och med känslan av att man redan känner varandra och i och med de intensiva känslorna och känslorna av samhörighet som infinner sig i första mötena så går ofta allt i mycket snabbare tempo än vad andra relationer har gjort. Kanske blir du förvånad över dig själv och ditt beteende och kanske är du lika oförmögen att förklara dina känslor som att förneka dem.
Din själsfrände är någon som älskar dig för att du är du. Ur denna mycket djupa kärlek till dig spirar en förståelse som du aldrig kommer att finna hos någon annan. Känslan av att något saknas känns som om det försvinner så snart du träffar honom eller henne i början av . När du möter din själsfrände så känner du dig hel.
Mellan själsfränder finns ett tyst språk. Det själsliga bandet mellan går så djupt att man tycks kunna kommunicera utan ord. Ibland kan det tyckas att det inte finns något behov av att prata eftersom man känner på sig att man i alla fall vet vad den andre tänker och det känns nästan som om man kan läsa varandras tankar.
En del säger att när de mötte sin själsfrände så var det som om att finna sin andra halva. Till dess att de mötte sin själsfrände så var de medvetna om att något saknades i deras liv."


Så känner du igen din själsfrände:
1. Du känner en dragning som inte bara är instinktiv utan även ögonblicklig och omedelbar.
2. Dragningen är ofta helt annorlunda än en vanlig förälskelse eller fysisk attraktion, mer en känsla djupt inifrån.
3. Först kanske du inte ens tycker om henne eller honom men påverkas ändå djupt inom dig.
3. Du kan inte komma undan denna känsla och snart upptar denna person en allt större del av dina tankar.
5. Ju mer du lär känna personen desto starkare bli känslan.
6. Du känner dig oförmögen att förklara dina känslor men också att förneka dem.
7.Det känns som om ni djupt inom er redan känner varandra.
8. Ni kan tala med varandra i veckor utan avbrott.
9. När ni rör vid varandra eller har sex upplever du en dimension som du aldrig gjort förut.
10. Man tycks kunna kommunicera utan ord, men vet vad den andre tänker.

Tillsammans med den här personen bör du känna sig lugn och trygg, det är ett ganska så säkert tecken på om du har funnit din själsfrände. "
_________________________

 
Speciellt så har jag hört många säga att mötet med en själsfrände visar att man är så lika. Ofta har man samma åsikter, man delar samma smak, man förstår varandras känslor och språk för det är som om det var ens eget. Ofta har man haft liknande upplevelser och känslor som barn som kommer fram när man lär känna varandra.
Man upplever att man kan prata i timmar om precis allt mellan himmel och jord och man känner omedelbart en gemenskap och samhörighet. Det är som om man för första gången i sitt liv blivit förstådd och även blivit tillåten att vara precis den man är.
Vägen att hitta sin själsfrände går först via ditt eget hjärta. Det är först när du kommer i kontakt med kärleken inom dig och landar i ditt hjärta och blir sann emot dig själv som du är mottaglig att kunna möta och ta emot din själsfrände på bästa sätt.


Sidan skapades under 2008