En magisk sanning... närmare än vi tror! : )


...Det vi säger har betydelse!! Mycket mer än vad vi tror.
I denna länk presenteras hur vatten påverkas av vad vi säger och tänker.
Tänk att allt vi säger/tänker har en vibration... Så då vi säger och tänker något så sänds något ut... Och det som är målet av denna tanke träffas..... Och då förändras fysikskt! Hur mycket sänder vi inte ut till oss själva varje dag!? Hur mycket sänder vi inte ut till andra människor och ting som vi möter varje dag!? Tänk att allt vi säger och tänker varje dag har en betydelse. Att det faktiskt spelar roll! = )
Det är är ungfär som i filmen "The Secret", att allt vi tänker gör en förändring... Det händer nått helt enkelt efter en tanke skapas och sänds ut.
Samma är här, fast Dr. Emoto fotat vatten kristalerna som bildas efter ord och tanke.
'
________________________________
 
Photo of water crystal after accepting
500 people expressing "Love."
_____________________________________________________________

 

Texten under är tagen från olika sammanfattningar från de tre böckerna som Dr. Emoto skrivit.

"
När du uttrycker din tacksamhet till vattnet förbättras dess kvalitet. När du smädar eller ignorerar det försämras dess kvalitet.
Med hjälp av en höghastighetskamera har dr Masaru Emoto upptäckt att vatten bildar iskristaller på olika sätt beroende på vilka specifika, koncentrerade tankar som riktats mot det.
Masaru Emoto har med höghastighetskamerans hjälp lyckats fotografera strukturen hos vatten i frysögonblicket och därmed visat hur vattnets förmåga att kristallisera påverkas olika av destruktiva tankar respektive tankar om kärlek och uppskattning.
Han upptäckte att vatten från rena källor och vatten som exponerats för kärleksfulla ord bildar vackra, komplexa och färgrika iskristaller. Förorenat vatten och vatten som exponerats för negativa tankar bildar ofullständiga och asymmetriska kristaller med dämpade färger.
Masaru Emoto föddes i Japan 22 Juli 1943 och har tagit examen vid Yokohama Municipal University samt erhållit en doktorstitel i alternativmedicin vid Open International University.
Masaru Emoto hoppas att medvetenheten om vattnets kraft ska skapa möjligheter för världen att uppnå fred. Vatten kan fungera som en spegel och vattnets kvalitet är en reflektion av vårt hjärta, säger Masaru Emoto. Emoto anser att vattnets kvalitet på jorden är mycket allvarlig. Första steget att skydda vår jord och vårt vatten är att utöva bönens kraft. Emotos experiment med vatten visar oss visuellt att böner kan förändra världen.
Slutsatserna av denna forskning skapar en ny medvetenhet om hur vi kan påverka vår planet och vår egen hälsa på ett positivt sätt.
"I vattnets kristaller finns det allmängiltiga språk som man sökt så länge. Vattnet har förmågan att tala om vad vi just nu tänker på och att väcka undermedvetna minnen. Vi kan fastställa utsprunget, meningen och betydelsen hos språket med hjälp av vattenkristaller. Dessa experiment hjälper oss att förstå varför musik kan hela människor och varför målningar, skulpturer och andra konstverk faktiskt har en djupare mening. Vattnets budskap hjälper oss att förstå religion och bön, och den ger oss en djupare känsla för relationen mellan människan och kosmos. Tack vare det här arbetet är vi ett steg närmare förståelsen av människans eviga frågor: var vi kommer ifrån, varför vi är här och vad som händer när vi dör. I boken om budskapet från vatten finns ett viktigt och angeläget tema för världen: bönen. Bönen behövs för att utplåna krigen och terrorismen i världen. Först måste vi lysa av positiva, högstämda vibrationer, fulla av kärlek. Och för att kunna göra det tror jag att det är avgörande att vi älskar oss själva, tackar oss själva och respekterar oss själva. När vi gör det sänds dessa vibrationer ut i kosmos, och den harmoniska vibrationen kan omsluta hela jorden med vågor som liknar dem som givit oss livet."
Masaru Emoto
________________________________
 
 
Masaru Emoto föddes i Japan 22 Juli 1943 och har tagit examen vid Yokohama Municipal University samt erhållit en doktorstitel i alternativmedicin vid Open International University.

Det finn tre böcker ute för försäljning just nu som Masuru Emoto har skrivit...
Vattnets dolda budskap : en ny värld av möjligheter för hälsa och fred (2005)
Vattnets sanna kraft : Upptäck och hela dig själv (2007)
Budskap från vatten : älska dig själv (2007)


 
Vatten kristaller till musik 

Tre bilder

loading...
 

Test med kokt ris


Upp till 70% av våran kropp är gjord av vatten.
...Om nu tankar kan göra så med vatten.. Vad kan då tankar göra med oss?

 
 
Sidan skapades under våren 2009