(Senast uppdaterad senast 2017-10-08)

 

UFO
Unidentified Flying Object
______________________________________


Jaa, hur är det nu med UFO? Något som man kan tro på?? Själv tycker jag att det är så himla abstrakt! Verkligen svårt o ta på! Men, borde det inte finnas hur mycket "UFO-Planeter" som helst!? Eller? Borde det inte finnas? Vetenskapen säger att det finns hur mycket stjärnor som helst! Bara i vårt stjärnsystem, Vintergatan finns det cirka 1.000.000.000 stjärnor, en miljard! Hur stor är inte sannolikheten att det finns liv på andra planeter bara i vårt stjärnsystem! Jorden är 5 miljarder år. Efter vetenskaplig beräkning är universum mellan 10-20 miljarder år gammal. Det är ett himla försprång om någon var lite före med sin utveckling än den på jorden. Endast 100 miljoner år före än ju ingenting om man jämför med hur gammalt universum är. Är det då inte ganska logiskt att det borde finnas hur mycket liv som helst där ute!? För mig känns det ändå som det, även om jag tycker det är otroligt svårt att ta på, förstå, känns väldigt abstrakt.
 
Enligt vetenskapliga studier finns det cirka, en kvadriljon stjärnor i universum och är med följande tal: 1 000 000 000 000 000 000 000 000, som skall finnas i över 100 miljarder galaxer (i det observerbara universum), vintergatan är en galax av dessa 100 miljarder. Hur sannolikt är det att det endast är en stjärna, en jord, vår jord som har liv, liv som på jorden!? Hur absurt är det inte!? Borde det inte finnas miljontals planeter som har liv som på jorden!? En miljon på en kvadriljon är ju ingenting. Det är ju som att ta ett sandkorn på en jätte jätte strand och säga att det sandkornet inte är likt något annat sandkorn!
 
När man väl sätter det i perspektiv, så under man ju varför vi inte har tydliga besök, besök som är för hela världen!? ...men ändå, skulle vi klara av ett sådant besök? Är vi mogna för det? Skulle vi verkligen palla trycket för något sådant? Det är verkligen frågan om vi är det. Kanske måste gå 1000 år till innan vi är mogna, eller vad vet jag!? : ) Vi får väl se!
 
Det är nu många årsen jag var intresserad av UFO, men nu i slutet av hösten så började det spontant väckas ett intresse. Jag hittade mycket på nätet, klipp, filmer, texter och det roliga är, känns som om jorden är överbefolkad av UFO! : ) Det kändes nästan som om jorden är ett "Kolmården" för alla utomjordningar! : ) ...Jaa, ni får ju se! ; )


 

Tryck på bilden neda för att komma till UFO - Sverige

Mycket bra klipp från AnonymousFO! Tryck på bilden nedan för att komma till deras youtube kanal för att se olika filmer på UFO 


 

Lite klipp med olika UFO följer nedan


 En gammal dokumentär från 1994 från Sverige, gällande UFO.
Okända Vittnesmål - även denna från TV4 
Om universum är stort... i klippet nedan, får man en känlsa av HUR stort det är! =)  ...Jaa, frågan är kanske inte OM, det finns liv på andra planeter, utan hur många, MILJONER planeter det finns liv på!! =)  Sidan skapades 2013-01-13