(Senast uppdaterad 2018-01-10)


Indigo Healing
Sedan 2008-04-01

Indigo In The Mirror


Indigo healing är namnet på min hemsida. Indigo Healing är ett namn som jag kan identifiera mig i och något som tilltalar mig starkt. Allt började med att jag läste en bok som hette "An Indigo Celebration" av Lee Carroll & Jan Tober. Varför jag läste denna bok var på grund av ett aktivt sökande av vem jag var då jag upplevde många frågetecken om min existens, personlighet etc. Boken gav många svar om vem jag kunde vara och gav mig ett lugn jag inte känt förut, det var som om jag "förstod" vem jag var och en del med mitt syfte, även om mycket har förändrats med tiden kring själva syftet med livet i helhet.

Jag har gått kurser/sysslat/ jobbat /studerat/utfört healing i olika former mellan åren 1999-2017 och haft klienter från 2003.

Under mitt sista år med att utföra healing kontinuerligt (2008) startade jag denna hemsida och funderade då på vilket namn hemsidan skulle få och vad internet adressen skulle vara. Det naturliga blev Indigo Healing, www.indigohealing.se. Varför det blev så, var på grund av min identifiering av Indigo och mitt intresse för healing, men såklart även för att namnet tilltalade mig starkt, något jag kunde stå för samt att det var i mina ögon ett enkelt, lätt namn men som också kunde förmedla rätt budskapet med min sida.

 Syftet med min sida var & är att förmeddla allt som jag kommer över i mitt liv som jag tror kan vara till hjälp för andra människor. Då jag tror att vi alla kan vara hjälpare för varandra att nå insikter snabbare genom att få tips och idéer från och av varandra och där av min sida. Jag hoppas att det alltid ska finnas något för mina besökare som man kan ta till sig, få insikt i, vara en brygga över till något värdefullt.
 

Varmt välkomna till min sida! =)Sidan skapades 2012-09-19