(Senast uppdaterad 2012-08-27)
 


Home... En planet vi behöver!! ...eller!?

"Home" är en ny dokumentär som handlar om vår värld, hur den uppkom,
vad som hänt under tiden och vad vi människor gör med den.
Den är VERKLIGEN värd att se tycker jag! En mycket vacker film dessutom!
Har redan sett den flera gånger nu.
Känner mer o mer hur viktigt det är att vi människor drar vårt strå till stacken. Jag tror att vi människor måste öppna våra ögon för att se vad som händer här i vår värld och ta vårt ansvar, även om det bara handlar om det lilla, som att källsortera. Känner hur det verkligen blir viktigare och viktigare i mitt liv. O jag tror att ingen människa kan blunda för det längre, vad som händer och vart vi faktiskt är på väg i detta nu.
"Home" är en film som ytterligare fått upp mina ögon för vad som verkligen händer i och utanför vår värld. Fått mig att se ytterligare vad jag kan göra i det "lilla".
Een sak som vi nog måste ta oss till oss, och det är den mängden kött vi äter och då försöka äta mer grönt och mindre kött. Ett steg tror jag är i alla fall att sluta äta rött kött redan idag och jag har faktiskt redan börjat! Jag börjar lätt... Ett exempel på "det" är, att då jag kan välja på ett enkelt sätt, så väljer jag bort rött kött. Ett litet steg på vägen i alla fall! Varför väljer jag då bort det!? Just på grund av att det krävs så mycket energi för vår jord att producera rött kött. Något som också du kommer att få se i filmen!
Nått som jag redan känt genom att sluta äta rött kött, är  att jag redan efter några dagar, känner mig mycket lättare och mår mycket bättre! Jag säger, pröva! : )
 
Här kommer en Trailer på Home!


 

Här är hela HOME i sin helhet