(Senast Uppdaterat 2013-04-05)


Lite om mej!

 

Hej alla!
Peter Sjöstedt heter jag, bor i Örebro och är född och uppvuxen här!

____________________________________________________________

 
...I hela mitt liv har jag sökt efter något mer. I mitt sökande började den andliga biten bli mer och mer av den sanning som jag fann. Jag söker efter livets mening och letar mig igenom livets dimma som råder. Jag tror att letandet i sig är en väg till att bli hel som människa, därför söker jag ständigt efter nya vägar till helhet i och utanför mig själv. Jag tror att stillhet och tystnad är något som behövs för att åter finna sig själv, vilket jag också tillåter så ofta jag kan. Jag tror att "tyst" (att lyssna inått) meditation är en av många väger för att återfinna sitt Jag och för att kunna leva fullt ut. Jag tror även att vägledning är enormt viktigt. Detta kan exempelvis vara genom, mentorer, böcker, terapeuter, vänner, alla människor jag möter. Jag tror att vi alla är i behov av att få hjälp, få vägledning, bli guidade på vår väg, och genom att få råd och lyssna, se med ett öppet hjärta så blir det en av många vägar till att bli hel, att få leva så som jag tror att vi alla innerst inne vill, att få leva sant, leva i sanning, leva i harmoni med oss själva. Men jag tror att det även är viktigt för att få/kunna bli "upplyst", att få leva fullt ut, hitta sig själv, hitta sin inre stillhet och hitta sitt inre jag.
Under mitt sökande så har jag gått olika andliga utbildningar. Mina första healing kurser började på Ljuskällan och dessa var terminskurser, en gång varannan vecka. Kurserna hölls på Ljuskällan i Örebro mellan 1999 och fram till 2003. Dessa kurser var ledda av Irma Wallner och var inriktade på Andlig Healing. Under dessa år gick jag även olika Reiki kurser som bestod av Reiki 1, 2002 (Holly Götlind), Reiki 2, 2002 (Holly Götlind), Reiki Master 2003 (Esbjörn Dahlman). Fick även en extra Reiki Master Initiering 2005 (Holly Götlind). I mitt sökande så började med kursen (2004)… Intuition, Mentalt Mediumskap och Healing hos Terry Evans, denna kurs blev klar 2006.
Under åren som har gått, har jag gått flera olika meditationskurser, som exempelvis olika bild-meditationer, zen-meditationer, mantra-meditationer, bergs-meditation och mindfulness. Jag har även gått en meditations kurs där vi fick testa på olika meditationer vid varje kurstillfälle, allt från Tibetansk munk-meditation till sång-meditationer.
Jag har läst upp mina betyg på Örebro Folkhögskola i två år, mellan åren 2005- 2007. Detta resulterade inte bara i bra betyg, utan även en enorm erfarenhet och ett växande "i livet" på många olika sätt samt att jag fick en allmänbildning som jag hade saknat.
Jag har gått en sommarkurs hos Ambres/Sture via Sturegården sommaren 2011.
Jag har läst klart socionomprogrammet och har en socionomexamen, läste mellan åren 2009 (HT) - 2012 (VT). Tiden på universitetet var en mycket stor utmaning för mig, dels för att jag alltid haft svårt för mig i skolan och dels för att jag aldrig läst böcker rent allmänt, egentligen bara några få böcker och på programmet läste vi enormt mycket böcker. Dock, detta var en mycket lärorik period för mig, och många hinder har besegrats. Jag är mycket glad över tiden jag haft dessa år, då de lärt mig mycket om mig själv, andra och att jag fått större lärdom hur samhället och människor fungerar rent allmänt. Jag önskar att alla människor fick lära sig om det jag lärt mig, speciellt om hur barn och ungdomar fungerar, då det är en sådan viktig del att kunna. Kanske det kan bli något som vi alla får lära oss en dag, fast då i enklare form och koncentrerat format. Jag vill verkligen tacka alla jag fått möta, då jag ser att alla jag träffat dessa år, varit mina lärare på ett eller annat sätt, tack för allt ni lärt mig : )
Jag har varit på "Raw life festival" i Ängsbacka sommaren 2012. Under denna festival fick jag pröva på Raw food såklart, vilket var en otrolig upplevelse gällande livsstil och smaker! Det var även många olika föreläsningar om Raw Food. Dessa föreläsningar leddes av nutidens främsta Raw Food författare, kockar och föreläsare om Raw Food. Under festivalen fick jag bland annat testa på "Soft Yoga", Slowemotion med Felix Lancelot , olika meditioner med bland annat Mahima, testade 5Rhythms Dance och mycket mycket mer. Denna festival var verkligen en riktig kick och booster för resten av året, livet! : )
 

Sommaren 2013
Under sommaren 2013 hände det en hel del, och jag har deltagit i följande:
Yoga Festivalen, Ängsbacka
Raw Life Festivalen, Ängsbacka
Sturegården, Ambres/Sture Johansson
Kul att just du har hittat hit! Hoppas du får en intressant läsning!
Varmt välkommen!

 

 

_______________________________________
Namasté betyder följande...
 
"I honor the place in you, in which the entire universe dwells. I honor the place in you, which is of love, of truth, of light and of peace. When you are in that place in you, and I am in that place in me, We are One..."
 

Namasté,  och varmt välkommen!  =)
____________________________

 
 
 

Copyright © 2008-2024 www.indigohealing.se All rights reserved