Hej!

Jag har studerat på socionomprogrammet och innehar en socionoamexamen.
Mitt företag heter Indigo In Making och där erbjuds olika typer av tjänster som Livscoach/kuratorsamtal, healingbehandlingar, yoga lektioner i grupp eller enskilt m.m.

Att hjälpa andra människor på olika sätt har alltid varit ett kall som jag haft till större delen av mitt liv. Livsfilosofi har alltid intresserat mej, och jag har sökt på mångs olika sätt för att komma fram till en hel del som får mig och andra människor att må bättre.   

I hela mitt liv har jag sökt efter något mer.  I mitt sökande började den andliga biten bli mer och mer av den sanning som jag fann. Jag tror att letandet i sig är en väg till att bli hel som människa, därför söker jag ständigt efter nya vägar till helhet i och utanför mig själv. Jag tror att stillhet och tystnad är något som behövs för att åter finna sig själv, vilket jag också tillåter så ofta jag kan. Jag tror att "tyst" (att lyssna inått) meditation är en av många väger för att återfinna sitt Jag och för att kunna leva fullt ut. Jag tror även att vägledning är enormt viktigt. Detta kan exempelvis vara genom mentorer, böcker, terapeuter, livscoacher, vänner, jaa alla människor jag möter. Jag tror att vi alla är i behov av att få hjälp, få vägledning, bli guidade på vår väg, och genom att få råd och lyssna, se med ett öppet hjärta så blir det en av många vägar till att bli hel i och "utanför" sig själv. Jag erbjuder tjänster här på min sida och på så sätt ge tillbaka en del av allt jag fått genom alla år av vägledning, kurser, utbildningar med mera, samt av den inre reflektion som skett!

 

Varmt välkomna att höra av er!