Referenser 

För healing och samtal

"Healingen hos Peter var bland det mäktigaste jag har upplevt. Han scannade av mina obalanser så extremt träffsäkert. Läste min kropp som en bok. Det stärkte min medvetenhet kring vad jag bör fokusera på i min läkeprocess. Han gav mig tips på övningar för att stärka och skydda min energi som har varit till stor hjälp. Jag var verkligen på botten när jag kom till honom. Totalt tömd på livskraft. Men healingen blev startskottet till en våg av positiva händelser. Jag öppnade upp för förändring. Nu, ett halvår efteråt, är jag lyckligare än någonsin. Allt jag har önskat har kommit till mig. Och min hälsa är så mycket bättre. Jag kan varmt rekommendera Peter. Jag har gått till många healers under åren - men detta överträffade allt. Önskar att alla fick uppleva. Peter är också en extremt god lyssnare, så närvarande, klok och empatisk - vilket öppnade upp för ett väldigt givande samtal... " Helena H. 
 

"Peter, är en människa som kan lyssna, fantastisk lyssnare som kan ta in och förstå. Det som är bra med Peter är att han är ärlig, säger inte bara det man vill höra, utan att han säger sanningen, det man behöver höra för att kunna stanna upp och lyssna på sitt inre... " Sofia Å

"...Innan jag träffade Peter hade jag varit utan livslust ett tag, pga olika händelser. Jag orkade inget, hade inte lust att göra något, hade tappat matlusten och ville knappt gå ut ur sängen på morgonen... Försökt med både kurator och psykolog, men det fick mig att må precis lika dant, om inte sämre... Peter hade ett långt samtal med mig, och sedan healade han mig. Jag vet inte vad han gjorde, eller hur han gjorde, men redan dagen efter så kände jag mig annrolunda! All ångest, all sorg, all oro... Det var som om det hade lämnat min kropp, och jag kände istället lugn och acceptans från mig själv! Carola V.
 

"...vill man ha olika perspektiv på saker och ting, samt få en djupare insikt, är Peter en alldeles utmärkt person att vända sig till." " Maria L.
 

"...Peter är en fantastisk lyssnare och bollplank som man kan vända sig till i både glädje och sorg och passar mycket bra som både kurator och livscoah."
Josefine O.

 

"Peter, är en människa som kan lyssna, fantastisk lyssnare som kan ta in och förstå. Det som är bra med Peter är att han är ärlig, säger inte bara det man vill höra, utan att han säger sanningen, det man behöver höra för att kunna stanna upp och lyssna på sitt inre... " Sofia Å

Peter är kraftfull, varm och kärleksfull med stora, vida och djupa livsinsikter och perspektiv samt bär en uppriktig och sann vilja att hjälpa och hela. Hans insiktsfulla sätt att lyssna och ge vägledning rymmer också så mycket mer än hans egna stora kunskaper och förmågor, vilket han också varmt förmedlar genom sina mediala gåvor. Peter är en oerhört kunnig och mycket skicklig healer och hans förmåga att ge healing är väldigt omfångsrik och mycket stark! Med sitt engagemang och djupa healingförmågor lyckats återställa en mycket komplicerad energiobalans i mig som är väldigt högkänslig ( HSP ) Energiobalansen till följd av många omfattande svåra, tunga och plågsamma livsupplevelser. Tack vare Peters förmåga att lyssna och intuitivt känna in mina behov och brister och tydligt vägleda mig till vid inre visdom, och hans stora förmågor att ge nödvändig healing är jag nu i en fungerande energi, utrustad med många ovärderliga verktyg för egen läkning och för att leva mitt liv i stor kärlek till mig själv. I oändlig tacksamhet rekomenderar jag dig att ta emot healing och livscoathsamtal av honom! Anna E.
 

För mediumskap, privat sians 

Jag måste säga att jag blev mycket imponerande av sittningen med Peter! Av hans lugn å allt han förde fram å det gav mej! Jag kände mig även varm och trygg. Även förvånad över att han träffa rätt på allt han sa! ...även om sånt jag själv inte visste om i nuläget, men som visade sej stämma senare! Fick även veta saker som hjälpte mig så saker blev lättare innan skada skedde! Ett exemplet att jag hade en takpanna på mitt hus tak som inte låg rätt, så jag fick reda på detta å kunde fixa till det. Detta så jag slapp få någon fucktskada på taket och vinden! Helt fantastiskt! Å att han kunde träffa rätt angående en av mina hundars beteende fantastiskt. Sen även lämna budskap från andra sidan så jag fick svar angående vissa saker jag funderat på vid en bortgång! Jag kan varmt rekommendera Peter till mina vänner runt mig som skulle vilja ha en sittning! Petra P.

"Det var mitt första möte med ett medium och med det var jag nog lite nervös inför vår sittning. Det försvann när Peter tryggt inledde och förklarade hur det gick till. Jag kände igen mig i så mycket av det som kom fram och efter vårt möte har både kropp och knopp känts lättare. Tack Peter" 

”Hade en sittning med Peter som jag varmt vill rekommendera till alla!

Det ger så otroligt mycket att få kontakt med andra sidan, få svar på frågor el att få kontakt med någon man saknar så otroligt mkt. Den här sittningen gav mig både tröst och hopp. Peter känns otroligt ärlig och ödmjuk. Tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor och jag längtar tills jag ska göra om det här igen!”

För husrensningar

" Innan Peter kom hem till oss, så hade vi börjat titta på nya lägenheter då vi inte kunde bo kvar på grund av alla obehagliga energier. Ett rum kunde vi inte alls bo i eller vara i pga att det kändes så obehagligt.  
Peter hade rätt i allt han sa, det var helt otroligt att han kunde vara så pricksäker! Efter Peter var hos oss kunde vi nu sova på nätterna, inte känna oss iakttagna
 och bestämt att vi nu skall bo kvar i vår fina lägenhet! Tack Peter! Kan varmt rekommendera honom!" 
/Elin och Josef 


 

"Vi var förväntsfulla inför besöket hemma hos oss. När Peter klev innanför dörren så kändes han behaglig och varm. Peter kunde känna in allt vi själva känt under åren, vilket kändes extra bra för att då fick vi bekräftat att vi har haft rätt i vad vi upplevt hemma med energier och ljud. Rökelsen var ett verktyg som Peter använde när han var hos oss. Nu har det gått 5 veckor och obehagliga ljud, steg, dåliga energier är borta! Kan varmt rekommendera Peter om ni vill ha hjälp!"
Lizette och dotter

""