Healing & Healingbehandlingar


En session hos Peter
En healing session hos Peter går till på följande sätt. Vi sätter oss ner och pratar en stund om det du vill ha hjälp med. Samtalet är även en central del i sessionen Du får sedan lägga dig på en bänk där själva healingen utförs. Jag jobbar både ovanför kroppen i olika skikt samt handpåläggning på kroppen. Jag använder mig av olika typer av tekniker som en viss typ av "sång" för att få rätt vibration och vit salvia för att rena och balansera, tibetanska skålar, shamanska trumma . Jag andvänder mig även av Reiki i mina behandlingar. Färghealing är även något som finns med under sessionen. Jag använder mig av min intuition  och andevärlden på olika sätt för att healingen skall bli så effektiv som möjligt och genom att jag jobbar på detta sätt, gör att varje healing behandling blir unik. Mer om mig kan ni läsa här, där de flesta av mina utbildningar finns med!  
 

Vad healing kan vara bra för är till exempel få en djup avslappning, energirenande, stress nedsättande, få ett större lugn samt mycket mer!

Vad en person kan uppleva under en healing är bland annat värme, kyla, vibrationer, som att det bubblar i kroppen, som att något släpper i kroppen, en lugnare fysiologisk kropp, skratt/tårar, känner sig lätt på bänken, med mera med mera! 
 


Vad är healing egentligen?


Healing är egentligen något väldigt enkelt! Allt är energi och det man gör i en healingbehandling är att man styr den energi som finns helt enkelt, frigör och löser! Det healern egentligen gör är att vara stuprör för energi! Det som är skillnaden mellan olika healers, är hur mycket kunskap en healer har om healing och hur mycket personen i fråga har jobbat med sin healingkanal, sitt stuprör och med sig själv på olika sätt, annars är vi alla sammankopplade vid samma energisystem som allt annat är i kontakt med!
 

Varmt välkomna att höra av er!