(Senast uppdaterad 2010-01-25)
 

Hej och välkomna till fliken...
Var dig själv!! = )

Hej hej!! = ) Rasade ut lite idéer såhär på kvällskvisten! ; ) (2009-07-10) Eller rättare sagt lite insikter och kunskap ur hjärte roten inom mig med förmodligen kontakt med den högre väsendet som finns där uppe... = )
 
 
Jag har skrivit flera citat/ordspråk här som jag kommit på och kommer jobba utifrån dessa då jag skriver om detta ämne.. "Var dig själv..." : D
 
 
Några ordspråk o dylikt kommer här... = )
 
 
" To be yourself, is to be a winner..."
 
"Var dig själv och du kommer vinna allt..."
 
"När du är dig själv, så helas du..."
 
"När du är dig själv, så är det enkelt..."
 
"När du är någon annan än dig själv, så dräneras du..."
 
"Var dig själv, för det är det enda rätta...."
 
"Var dig själv, för det är den du är..."
 
"Var bekväm med dig själv, för det är den du ska vara resten av livet..."
 
"Det enda du kan vara... är att vara dig själv..."
 
"Älska dig själv..."
 
(Skrivit hit, 2009-07-10)
 
"Om du inte är dig själv... vem är du då?" (Just detta citat blev jag inspirerad av artisten Brandy... Nästan samma som hon sa i o för sig! Det kommer från hennes nya skiva Human, Låt ett tror ja.. "Human Intro".... Verkligen jätte bra sagt av henne... rekommenderar att lyssna på den!)
 
"Bli tillfreds med dig själv, för du har bara ett liv...." (slösa det inte på att vara någon annan... ")
 
"Erkänn dig själv idag, så slipper du göra det sen..." (För en dag måste du göra det i alla fall.. )
 
"Du har all tid i världen på att bli dig själv, men idag är endast... idag..." (I morgon är en helt annan dag...= ) ...så varför vänta!? ....Idag kommer aldrig mer tillbaka.... )
 
"Trivs med dig själv, för det är den du kommer vara hela livet..."
 
(Skrivit hit 2009-07-14)
 
 
......Vill säga en sak, men har sekretess o (mot alla klienter såklart) vill inte då föra fram någon info som kan peka mot någon.... Hur som helst har ja pratat med nån för längesen..... O jag sa..... "Du ska vara du hela livet..... (Nått ja också behöver höra, *stort smile*) ....börja trivs med dig själv idag! För du kommer ju vara dig själv hela livet! Så det är väl lika bara att trivas med dig själv precis så som du är idag! För du kommer ju var du hela livet! (O det här är ju så himla sant... tänk om man kunde vara såhär klok då man var en ung pojk... *blink* ) Jag jobbade med denna människa flera gånger och jobbade med detta på olika sätt.
 
För att inte trivas med sig själv gör att du aldrig kommer vara dig själv fullt ut... (Tror ja i alla fall...) O alla är så himla perfekta o bra då vi är oss själva!! Vi är oftast mycket glada och tillfreds med oss själv då vi är oss själva.(nu hoppas jag att ni kritiker förstår att jag förstår att man är sig själv i många olika stadium av mående... kände bara att jag var tvungen att skriva det... *blink*) Oftast då jag verkligen varit mig själv, är då jag bara är.. ni vet då man bara är så glad o känner att man kan hålla tal för vem som helst o hur många som helst! Man klara helt enkelt allt känns det som!
 
O det är just den jag tror vi ska sträva efter! Den som bara dansar hej vilt hemma helt själv utan nån andledning alls! = ) Tänker på situationer då jag verkligen varit mig själv... det är dom dagar jag varit säker på mig själv till hundra och inte skämts för mig själv. Börjar bli riktigt bra på att vara mig själv sista tiden faktiskt!! = ) ....i alla fall... = ) Jag tror att hitta sig själv inte är så svårt, ett sätt är att blicka tillbaka då du vet att du varit dig själv o ta in samma känsla igen o känna då vem du var o sedan bli den människan hela tiden! Älskad, säker o underbar. Precis så som du är. Precis så som du varit hela tiden. För du är ju bara en hela tiden. (..o visst så ändras man.. det gör man hela tiden... ) O den är ju den som du verkligen är! O det är just den som är älskad av alla och dig själv på alla sätt! För just den är ditt sanna jag och är den som gör o vågar allt. Den som är du, den som är ja. Den otroliga Peter o den otroliga DU!!! : D Precis du, som du är!!!
 
För var säker på dig själv, för du är fantastisk då du är du o det är den som är den bästa du! O det är den som är älskad och omtyckt av alla, så respekterad!! Så var dig själv!! För det är ju så det är. Du kan vara mycket... Men en ska som du kan vara.... är just du, dig själv. O det är den du är bäst på, dig själv. "Det tigrar är bäst på" ; ) O det är ju just det jag/du är bäst på! Att vara jag/du!
 
......En sak som Jag har märkt, är att då jag varit jag på alla sätt ja kan, så helas ja! Jag mår så mycket bättre och alla symtomer som finns i mitt inre försvinner helt! Alla konstiga tankar är som bort blåsta! Jag är bara ja o mår så bra!! Jag får var jag o jag är perfekt som jag är! För det är ju så. Jag och du är perfekta som vi är! Tokiga som vi är! Knäppa som vi är! Så himla bra är vi! Du! Du! Du! Vi är så fantastiska!! Så himla bra! När ja är ja o du är du! För det är den vi är!!
 
.....Då vi är självsäkra. Det är då vi är som bäst. Vi vågar lägga den roliga kommentaren, vi vågar vara spontana, vi vågar vara hur knäppa som helst! För det är ju just så som vi är! Knäppa & tokiga! : D Och vi är så himla perfekta då vi är så!! : D Så himla skönt att vara så!! Tycker ja!! *ler* Att aldrig behöva skäms för att bara vara!! För herregud vad jag har skämts för att vara jag fullt ut... o det är ju så knäppt... för ja är ju bara ja. O jag är ju så fantastisk som jag är! Med alla fel ; ) o brister ; ) Precis som alla andra här i världen så är ju vi alla lika fantastiska och underbara som vi är! Om vi bara skulle våga och klarar av att bara vara fullt ut den innersta vi, som finns där!
 
 
....Jag tror att en hel del "sjukdomar" som vi människor dras på oss skulle försvinna om vi bara fick vara oss själva. Har sett det på så många... det är så naturligt... när du är dig själv så mår du bra, o när du mår bra så blir du frisk på så många olika sätt. Så jag tror att en viktig del i allt är just att vara sig själv för att vårda om sitt inre och sitt yttre. Att ta in att du är älskad på så många olika sätt. Jag målade faktiskt en tavla här om dan och hängde upp.. Idén fick jag från filmen "The Secret.." Typ en önsketavla som det heter i filmen fast på ett annat sätt.... Där jag skrivit "Du är älskad.." m.m. o den är verkligen hur bra som helst! Det känns verkligen! Tror verkligen på det med attraktions lagen och det vi förmedlar till oss själva. O det känns verkligen hur enkelt som helst om man tänker efter lite.... = ) Verkligen en hel del självklara saker! Rekommenderar verkligen att titta på filmen och dessutom flera gånger! Jag har en länk här på sidan som heter... "Något för den seende..." (tryck på det blå, om du vill kolla på den fliken) gå in där o kolla o känn efter..
 
....I alla fall.... = )
 
Jag, du... den vi är.. fullkomligt perfekta som vi är. Så varför är vi så rädda för att vara vi!? Varför vågar vi inte hoppa i vattenpölar när vi är över tretti!? Eller över tjugo!? Kanske aldrig vågat, balla ur!? O liksom inte bry sig! Varför vågar vi inte hoppa jämfota över sten rännor i marken o göra det två o två!? Vad är det som är skämmigt!? Varför är det så farligt att bara vara sig själv o låtas vara lite tokig!? Eller bara vara jag o kläcka kommentaren!? För är det inte helt underbart o bara vara så där knäpp ibland!? Eller!? = ) För jag tror vi alla har den där lite knäppa sidan hos oss själva! Men är det egentligen en knäpp sida då egentligen!? Eller är den bara klassad sådan av människor från förr som inte vågar vara sig själv!? O detta som en mentor sa till mig... "Normaliteten är vår tids största folksjukdom..." O det stämmer faan så bra, om man får svära lite!! : D Den här jävla normaliteten är ju som ett plåster som ska sitta på i "tid" och otid! O inte gör den någon nytta egentligen! Ett sår ska ju ha luft! ; ) ....Tycker i alla fall att det var så himla bra sagt av personen som sa så! För det där att vara normal gör en ju sjuk ju! = ) Speciellt för de människor som hela tiden ska eftersträva efter att vara så normala hela tiden! Även jag själv har/haft problem med detta såklart.. o har ibland då man lurar sig själv att klassa sig själv som onormal. Så himla knäpp är man då man gör så, för det enda man gör är ju att döma ut sig själv i blåsväder då det är soligt! (O ja älskade kritiker, självklart så ska man vara självkritisk då man växer!! Absolut!! Men att döma ut än själv hela tiden är ju så himla korkat!) = )
 
Det bästa jag kan säga är att bara "Var dig själv!" för du kommer vinna allt... Då du är dig själv! O det är så himla sant för mig Det är bara en tunn linje från att vara sig själv. ...O det bästa tips jag kan ge... När du vill hoppa i en vattenpöl så gör det! Oavsett om det är mitt på dan och du är 80 gammal! O när Du sitter i din kurs-grupp o har något kul att säga, så säg det! Skitsamma om ingen skrattar! : D Du kan le inombords! O skratta åt dig själv och tycka... "Hi hi vad tokigt det blev.. ingen tyckte det var kul!" O le!! Le åt dig själv då du dansar hemma!! : D Sjung högt i duschen så grannar klagar! ...okej... inte så högt! ; ) ...Måla då du vill måla! Spring ut i regnet o bli blöt för att sedan hänga dina kläder på tork o skratta åt dig själv! För det är den du ska leva med resten av ditt liv o det är den du ska ha kul med! I resten av ditt liv!! ......o snälla.... gör det du vill... (Med sunt förnuft förstås!! ) utan att skämmas! För du har ingen att skämmas över! För du är ju så himla bra! Fantastisk!! Så måla då du vill o var den du är! Sjung även om du inte kan! Högt i bilen!! I o för sig så tror jag att det är många som gör det redan! hi hi Bra!! : D Vi ses på stan! Jag är den där tokiga, nää den normala som hoppar i vatten pölen!! : )
 
Du är perfekt precis som du är!!! Kom ihåg det!!
 
Med kärlek och ett sannare jag, Peter 2009-07-14
 

Gå nu och var dig själv...
 
...eller sitt ner... en liten stund..

 
 
 
 
Sidan skapades 2009-07-10