Är det dags att höja vårt medvetande? Jag tycker det...

Universum är redan beräknat med att MINST ha 100 miljarder galaxer, varje galax med 1 miljard stjärnor.

Det är inte frågan om det finns intelligent liv på andra planeter utan hur många MILJONER, planeter med liv på, och av dessa många miljoner som skapades förre oss och inte sprängde sig själva i luften under dess utveckling.

Universum säga vara 14.8 miljarder och jorden ca 4-5 miljarder år, o förmodligen väldigt många planeter som var förre jorden att skapa intelligent liv på.
Så tid har funnits för tidigare civilsationer att skapa teknik att ta sig även till jorden från andra stjärnsystem. Något vi också kommer att kunna göra om vi inte förgiftar oss eller spränger oss i bitar.
O vad är aliens, egentligen? VI, är ju aliens! Hur har vi ens kommit på tanken att andra civilsationer är skulle vara aliens och inte vi? Det är ju som att säga att vi i Sverige är människor och Normän är aliens, det är väl inte så svårt att följa den tanken, eller? 

Om man ser det såhär, på alla andra planeter är ju vi aliens! Och där dom bor så är ju dom "människor" och vi är aliens, så svårt kan det ju inte vara att förstå, eller hur!? 
 
Det är dags att höja vårt medvetande, avsevärt! När det gäller denna fråga så vi kan ta emot alla andra lvisformer där ute utan att vi skall hamna i masspykos här på jorden. För det är väl det det handlar om tänkar jag, att varför de inte är här ännu helt och hållet är för att de väntar in oss människor precis som 

Det är ju öppenbart att vi männsikor inte längre klarar oss själva här på jorden som vi håller på och att vi behöver hjälp innan det är helt åt skogen. 

Det är bara en annan oss som kommer och hälsa på och redan hälsat på!

Men så länge vi tror att vi är ensamma här i detta gigantiska universum så kommer ju aliens inte komma då det är en indikator på att vi inte är redo (bifogar två roliga men insiktsfulla bilder).
Vi är inte ensamma i universum! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-