Husrening
Rening av lägenheter, hus eller platser!Hej!!
Ibland kan det vara något som stör där du bor och behöver jhjälp för att det ska bli lugnt, det är då du ska ta kontakt med Peter som hjälper dig så att det blir lugnt där du befinner dig!
Peter kommer hem till dig och hjälper dig med att rensa ut de eneriger som inte skall vara hos dig! 


Om du vill ha hjälp att rena en plats, ett hus eller en lägenhet så är du varmt välkommen att höra av dig!

Kontakt info - tryck här

I rening av platsen du valt så ingår dessa tre steg:
 

1. Rening av den plats du valt. Detta genom att mediumet Peter + en kollega som kopplar upp sig på den energi som stör och tar bort denna energi och/eller hjälper över den ande/energin som funnits på platsen, för att det ska bli lugnt där du bor.

 

2. Renar platsen med vit salvia. Detta för att det finns en mycket starkt kraft i salvian, en kraft som neutralicerar det som en gång varit samt öppnar upp för ny positiv energi.

 

3. Fyller upp platsen med healande energier. Detta utifrån att Peter jobbat mycket med healing och ser det som att heala och fylla på det som en gång varit skadat för att på så sätt fylla platsen med ny enerig och nytt liv, ny livsenergi.

En husresning(1½ - 2½ timme) kostar från 1500kr(Lägenhet) 2500kr(Hus) och uppåt, allt beroende på hur stort det är, hur lång tid det tar med mera. Hör gärna av dig och fråga! Varmt välkomna att höra av er, så vi kan ta bort det som inte längre ska vara kvar där! =)  
  


 

Varmt välkomen att höra av dig!! 
Kontakt uppgifter hittar du
här!