Referenser

"Peter, är en människa som kan lyssna, fantastisk lyssnare som kan ta in och förstå. Det som är bra med Peter är att han är ärlig, säger inte bara det man vill höra, utan att han säger sanningen, det man behöver höra för att kunna stanna upp och lyssna på sitt inre... " Sofia Å

"...vill man ha olika perspektiv på saker och ting, samt få en djupare insikt, är Peter en alldeles utmärkt person att vända sig till." " Maria L.
 

Peter är kraftfull, varm och kärleksfull med stora, vida och djupa livsinsikter och perspektiv samt bär en uppriktig och sann vilja att hjälpa och hela. Hans insiktsfulla sätt att lyssna och ge vägledning rymmer också så mycket mer än hans egna stora kunskaper och förmågor, vilket han också varmt förmedlar genom sina mediala gåvor. Peter är en oerhört kunnig och mycket skicklig healer och hans förmåga att ge healing är väldigt omfångsrik och mycket stark! Med sitt engagemang och djupa healingförmågor lyckats återställa en mycket komplicerad energiobalans i mig som är väldigt högkänslig ( HSP ) Energiobalansen till följd av många omfattande svåra, tunga och plågsamma livsupplevelser. Tack vare Peters förmåga att lyssna och intuitivt känna in mina behov och brister och tydligt vägleda mig till vid inre visdom, och hans stora förmågor att ge nödvändig healing är jag nu i en fungerande energi, utrustad med många ovärderliga verktyg för egen läkning och för att leva mitt liv i stor kärlek till mig själv. I oändlig tacksamhet rekomenderar jag dig att ta emot healing och livscoathsamtal av honom! Anna E.
 

"...Peter är en fantastisk lyssnare och bollplank som man kan vända sig till i både glädje och sorg och passar mycket bra som både kurator och livscoah."
Josefine O.

 

"...Innan jag träffade Peter hade jag varit utan livslust ett tag, pga olika händelser. Jag orkade inget, hade inte lust att göra något, hade tappat matlusten och ville knappt gå ut ur sängen på morgonen... Försökt med både kurator och psykolog, men det fick mig att må precis lika dant, om inte sämre... Peter hade ett långt samtal med mig, och sedan healade han mig. Jag vet inte vad han gjorde, eller hur han gjorde, men redan dagen efter så kände jag mig annrolunda! All ångest, all sorg, all oro... Det var som om det hade lämnat min kropp, och jag kände istället lugn och acceptans från mig själv! Carola V.